Julklapp

Så finns då äntligen I amasonens närhet i sinnevärlden. Det är bara att gå in på till exempel Adlibris och handla. Vilken julklapp till mig att äntligen ge ut boken och dessutom på ett vettigt förlag, Ekström & Garay!

För att informera om boken gjorde jag för första gången en liten video (typ hisspitch). Den finns på mitt Instagramkonto.

I amasonens närhet handlar om tre kvinnor från olika generationer som vill ha meningsfulla liv. Hur de löser detta beror både på deras personliga egenskaper och på de olika tidsperioder då de lever och verkar. Boken sträcker sig tidsmässigt från början av 1900-talet fram till våra dagar.

Jag tänker att berättelsen kan vara grund för ett samtal mellan generationer. Det kan vara lämpligt under julhelgen då vi har tid och kan träffa varandra, tyvärr kanske inte alltid IRL men i alla fall via FaceTime, WhatsApp, Zoom eller på annat sätt.

Amasonen var den färgstarka kvinnorättsaktivisten och Stockholmspolitikern Anna Lindhagen, så i boken finns något för den historiskt intresserade också.

Det var väl ett bra julklappstips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s