Livet som kommer emellan

IMG_7962Ambitionen är ju att med regelbundenhet skriva på mina manus och göra blogginlägg, men så kommer livet emellan. Ibland är det roliga grejer som att träffa barnbarn eller skrivargrupper och ibland är det plikt och administration (har just tagit paus från att sortera verifikationer från oktober till nu). Och fortfarande arbetar jag en del också med att hjälpa Regeringskansliet skapa nya myndigheter.

Mitt i allt dyker det upp inspiration och idéer. Funderingar som barnbarnet Ralph har som ska in i barnboksmanuset till exempel. Och när jag och väninnan Charlotte häromveckan var i London såg vi många skyltfönster med just sådana tårtor som huvudpersonen i feelgoodromanmanuset allvarligt funderar på att börja baka. När inspirationen slår ner går manusen framåt och utvecklas mitt i livet! Det gäller bara att hinna skriva ner allt också. Men först måste jag sortera verifikationerna…

Ps Om ni undrar hur det går med min ganska färdiga bok som ett förlag ska publicera gäller det fortfarande att den ska komma ut i år, men ett år är ju långt… Jag återkommer så snart förlaget vet mer om tidsschemat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s