Dikt och verklighet

Man har sina teman som man funderar på, skriver om och retar sig på. Ett par alltid aktuella teman för mig är att jag tycker att jag ska kunna allt genast och att jag har ansvar för att problem ordnas upp snabbt. Dessutom är det viktigt att jag får bekräftelse från andra på att det jag gör duger, det räcker inte med att jag är nöjd själv.

I fredags skrev jag att jag hade ordnat så att det gick att gilla mina inlägg genom ett knapptryck, men det fungerade inte så bra fick jag reda på, det behövdes att man var registrerad på WordPress. Det jag egentligen ville var att ha en Facebook-likeknapp. Men jag kunde inte få in den på egen hand och jag kunde inte få hjälp med problemet eftersom min dotter/bloggkonsult var bortrest. Vilken frustration! Jag har också fått förfrågningar om att lägga ut åtminstone delar av min roman på bloggen. Men då tänker jag att lektören som jag har anlitat har ännu inte sagt sitt. Tänk om just det jag lägger ut är det som hon tycker jag ska skiva om!

Av någon outgrundlig anledning har även en av mina huvudpersoner i romanen problem med att hon vill vara perfekt, ordna upp allt snabbt och vill få mycket bekräftelse. Du får själv läsa när lektören gett klartecken:-)

2 tankar på “Dikt och verklighet

  1. Det var inte så svårt att skaffa konto. Det fanns två alternativ och för att gilla behövde man bara skriva sin mailadress och hitta på ett lösenord. Då fick man ett mali där man bekräftade att man ville vara följare (tror jag). JA sen var det klart! Lätt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s