Då trycker jag på knappen…

Nu gör jag min blogg offentlig. Jag har lagt in sidor och inlägg, försökt få ordning på alla kategorier, permalänkar och annat. Mitt fokus just nu i bokprojektet är att ta reda på mer om förlag och podföretag. Jag ställde en fråga till mina facebookvänner häromveckan och fick flera bra tips som jag ser närmare på. Dessutom väntar jag på lektörsutlåtande från förlaget HOI. Kommentera gärna det jag skriver om!

6 tankar på “Då trycker jag på knappen…

 1. Modigt och kul Mocki! Och intressant att få ta del av olika (nya) sätt att nå ut med något man vill förmedla till andra. Förutom att det är spännande att få följa Din och Amasonernas framfart. Den första bloggen jag följer! Berätta gärna vad det är som gör skrivandet givande för Dig Mocki!

  Gilla

  • Tack Charlotte för kommentaren. Ska ge ett kort svar på varför jag skriver och återkommer sedan i ett inlägg till det. Just nu är det mycket med att förstå sig på själva tekniken med bloggen och få den att funka. Men jag tänkter att skrivandet gestaltar och förtydligar egna och andras erfarenheter som leder till konflikter och funderingar. Detta gestaltande och förtydligande kan i sin tur leda till nya infallsviklar och kanske till att man kommer vidare i sina funderingar… Och så är det ju kul att skriva 🙂

   Gilla

 2. Spännande att följa ditt utforskande av möjligheterna för Amasonerna att nå ut till publiken! Jag är säker på att det är många som skulle finna dina personer intressanta, om de bara får chansen att möta dem! Jag håller tummarna!

  Gilla

  • Tack Sonja. Det är väldigt mycket runt omkring om det ska bli en bok så småningom. Ska i alla fall ägna några dagar nästa vecka åt enbart texten när jag åkt upp till Dalarna. Hoppas du också fortsätter med din text!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s